Ny agentur-aftale med FA Solutions

Ny agentur-aftale med FA Solutions
February 24, 2014 by Mads Jensen

Jensen Capital Consulting har i Januar 2014 indgået en agentur-aftale med det finske software-firma FA Solutions om salg og markedsføring af FA Solutions produkter på det danske marked.

 

FA Solutions fortsætter sin vækst strategi i de nordiske markeder og lancerer nu produkter i Danmark.

 

“I løbet af de sidste 1½ års tilstedeværelse i Sverige har vi med stor tilfredshed set hvordan vore produkter er blevet meget positivt modtaget af svenske finansielle virksomheder. Vi er nu nået til det stadie hvor vore produkter kan tilbydes på tværs af landegrænser og markedssegmenter i hele Norden” udtaler Hannes Helenius fra FA Solutions.

 

“Den danske investeringsindustri er og har historisk altid været domineret af bankerne. Vi har stadig mere en 90 banker i Danmark. I de seneste år har vi imidlertid set en bemærkelsesværdig vækst i antallet af uafhængige investeringsrådgivere og fondsmæglere. Mere end 40 fondsmæglerselskaber og 50 uafhængige investeringsrådgivere er nu godkendt af Finanstilsynet og kæmper hårdt med bankerne om de formuende privatkunder. Den øgede konkurrence har medført pres på marginalerne, hvilket øger fokus på effektivitet i alt fra rådgivningsprocesser til porteføljestyring og afvikling. Kombinationen af øgede regulatoriske byrder og kundedreven efterspørgsel efter bedre rapporteringsløsninger har gjort Danmark til et interessant marked for FA Solutions. Vore produkter omfattende rådgivningssystemer, porteføljeværktøjer og rapporteringsløsninger vil hjælpe vore kunder til at øge såvel kvalitet som effektivitet i deres forretninger” udtaler Mads Jensen fra Jensen Capital Consulting.

 

Du kan læse mere om FA Solutions produkter her

MADS JENSEN

  • "Distinguishing between luck and skill in financial markets requires thorough analysis."

  • "Independent and strong corporate governance is the investor's best risk management tool."

  • "Working in the financial industry must be a continuous learning process."