Mads Jensen underviser på nyt ”Ethics In Finance” kursus i regi af Den Danske Finansanalytikerforening

Mads Jensen underviser på nyt ”Ethics In Finance” kursus i regi af Den Danske Finansanalytikerforening
February 24, 2014 by Mads Jensen

Den finansielle sektor er et dynamisk sted at arbejde. De sidste års finansielle kriser og uro har absolut ikke gjort verden nemmere hverken for investorer eller deres rådgivere. Øgede og nye risici, kombineret med stigende regulering og hastig innovation af nye produkter stiller store krav til kompetencen hos medarbejdere i alle dele af sektoren.

 

Stigende regulering er et rammevilkår for alle i sektoren, men blot at kende og overholde reglerne er ikke tilstrækkeligt. Udviklingen i sektoren er ofte hurtigere end lovgivningsprocessen, og selv nok så detaljerede regelsæt kan ikke forudse eller dække alle grå zoner. Det er her de etiske regelsæt har deres berettigelse. Konsekvenserne af uetisk adfærd er mange og alvorlige såvel for individet, som for virksomheden, sektoren og samfundet generelt.

 

Kursets overordnede målsætning er at give deltagerne en indsigt i de internationalt anerkendte etiske regelsæt, standarder og principper fra CFA Institute.

 

På kurset er fokus lagt på at etablere et grundigt kendskab til de etiske regelsæt og standarder med brug af cases og aktuelle eksempler.

 

Der udbydes såvel åbne som skræddersyede/virksomhedsspecifikke kurser. Kontakt Den Danske Finansanalytikerforening for mere information.

MADS JENSEN

  • "Distinguishing between luck and skill in financial markets requires thorough analysis."

  • "Independent and strong corporate governance is the investor's best risk management tool."

  • "Working in the financial industry must be a continuous learning process."